Als diëtiste en ervaringsdeskundige ben ik de geknipte persoon om jou te helpen.
‘WAT SCHAFT DE POT’?
- 2 weekmenu’s die je meteen kan inzetten;
- Nieuwe seizoensgebonden recepten om jou te inspireren;
- Product tips om zelf expert in voeding te worden;
- Life hacks die het plannen en koken veel efficiënter maken;
- De ‘mijn-buikgevoel-tool’ om jouw gerechten te scoren.
Ben je het ook beu om
- Geen inspiratie te hebben?
- Eten weg te gooien?
- Tijd te verliezen in de keuken?
- Geen voldoening te halen uit de maaltijden?
Ik geef je elke maand een duwtje in de rug.
- Naar minder voedselverspilling en geld te besparen op de boodschappen.
- Om recepten aan te passen naar de noden van het gezin.
- Zodat je meer rust ervaart rond het middag- en/of avondmaal.
- Door je gezonder en gevarieerder te laten koken.
- Door je te leren meal preppen als een echte pro!
- Zodat je weet welke gerechten diepvrieswaardig zijn.
En toen werd de inspiratieplanner geboren. Een betere titel als “wat schaft de pot” kan het niet krijgen.
Het is een tool, die zo ontwikkeld is, om je te helpen bij het plannen van maaltijden. Daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen en kan je bij elk recept tal van tips omtrent voeding vinden.
Enkele voorbeeldpagina’s:
Nieuwe recepten om je te inspireren.
Zoals klassiekers in een gezonder jasje, salades, soepen, lunch-ideeën en zoveel meer…
- Hierdoor hoef jij, je minder druk te maken of een recept wel gebalanceerd genoeg is.
- Jij en het gezin gaan gezonder en zo ook gevarieerder eten.
- Je leert nieuwe producten en smaken kennen.
- Je gaat minder snoepen in de avond want je hebt reeds gezonder en gevarieerder gegeten.
Maar liefst 2 weekmenu’s die je meteen kan gebruiken.
- Zo creëer je meer rust omtrent de lunch en het avondmaal.
- Je bespaart een aanzienlijk bedrag op de boodschappen.
- Je hoeft minder voedsel te verspillen doordat je gericht weet wat je nodig hebt.
Product-tips die jou helpen een betere keuze te maken.
- Je leest er welke gezondheidsvoordelen een bepaald product opleveren.
- Welke varianten er op de markt zijn.
- Daarbovenop leer je er etiketten lezen en producten inschatten.
- Daarnaast leer je hoe je bepaalde producten gewoon zelf kan maken.
Tips & tricks om efficiënter te koken.
- Je leert er welke zaken je in de diepvries kan bewaren.
- Hoelang bepaalde gerechten bewaard kunnen worden.
- Hoe je meer kan mealpreppen en zo dus tijd kan besparen.
Daarnaast kan je telkens aangeven wat jij van het gerecht vindt.
Dit doe je via de ‘mijn-buikgevoel-tool’
Je kan zelf aangeven of je het gerecht lekker, voldoende verzadigend en efficiënt klaar te maken vindt.
Allemaal zaken die helpen om het plannen en koken makkelijker te maken.
Naast extra tijd die jij wint, bespaar je maar liefst 100 – 200 euro per week.
Vervolgens ervaar je veel meer rust omtrent de maaltijden.
Je hoeft je nooit meer druk te maken over de vraag: ‘wat eten we vandaag’.
De inspiratieplanner ‘WAT SCHAFT DE POT’ koop je aan voor slechts
€ 19,99
Doe jij de aankoop van de inspiratieplanner ‘wat schaft de pot’ dan ontvang jij:
- Nieuwe recepten om jou te inspireren;
- 2 weekmenu’s die je meteen kan inzetten;
- product tips om zelf expert in voeding te worden;
- life hacks die het plannen en koken veel efficiënter maken;
- de ‘mijn-buikgevoel-tool’ om jouw gerechten te scoren.
Ga net als 62 anderen ook aan de slag met de planner.
Liever een jaarabonnement? Dit kan zeker, zo bespaar je 30 euro en kost elke planner 14,99 euro in plaats van 19,99 euro. Je ontvangt 6 planners per jaar en gaat zo het hele jaar door gezonder eten.
Een jaarabonnement kost je slechts 89,94 euro.
Mijn verhaal…
Gezond koken is niet altijd een evidentie.
Na lange werkdagen heb ik weinig zin om te koken of mis ik bepaalde ingrediënten om een volwaardige maaltijd klaar te maken. Zo grijp ik al snel naar kant- en klare dingen zoals pizza, lasagne, croques, voorbereide maaltijden, … Weinig gevarieerd.
Daarbij kwam nog eens kijken dat ik vaak gefrustreerd en stress ervaarde rond het maaltijd gebeuren. Ik was het eigenlijk beu om elke avond snel snel te zoeken naar iets om te eten.
Na verloop van tijd startte ik met het maken van mijn eigen weekmenu’s. Het gezonde koken werd nog nooit zo gemakkelijk! Ik startte met mealpreppen en leerde mezelf zo snel mogelijk een gezonde maaltijd op tafel te toveren.
Vanuit mijn expertise als diëtiste, het geven van talloze kookworkshops en zelf te ervaren dat het niet altijd even evident is, weet ik dus als geen ander hoe je aan de slag kan.
De ervaringen en de info die ik heb verzamelt wil ik dus super graag met jou delen.
Want wie wil nu niet leren om een gezonde weekmenu op te stellen of hoe je producten kan beoordelen op vlak van gezondheid.
Tijd voor verandering dus…
WAT ANDEREN ZEGGEN over ‘Wat schaft de pot’
Geen ‘typische’ diëtiste met strikte regeltjes, schema’s, hoeveelheden om een korte tijd vol te houden, wel advies, tips, inzichten voor een gezonde levensstijl waarmee je levenslang aan de slag kunt. bedankt Edith!!
E.
De recepten inspireren me om zelf aan de slag te gaan. Super dus om deze maandelijks te ontvangen. Daarnaast zijn de tips rond de producten altijd handig. Je leert het verschil kennen en kan zelf beslissen wat voor jou belangrijk is.
I.
Toffe, snelle en haalbare recepten!
K.
Veelgestelde vragen
Wel dit is zeer eenvoudig. Ik merk dat niet iedereen altijd alle recepten voor de hele maand kan klaarmaken. Vandaar heb ik ervoor gekozen om twee voorbeeldmenu’s erin te steken. Deze zijn eigenlijk optioneel. Je kan perfect met de recepten die je krijgt en je eigen recepten een weekplanning opmaken.
Heel wat recepten kunnen volledig of gedeeltelijk in de diepvries, zo kan je het iets langer bewaren. Je geeft jezelf wat meer tijd om het gerecht klaar te maken. Of je hebt meteen een gezonder alternatief in de diepvries voor als het snel moet gaan.
Het is altijd mogelijk dat je iets niet zal lusten. Iedereen heeft andere smaakvoorkeuren. Meestal stel ik een alternatief voor. Veel kruiden en specerijen zijn optioneel, heb je iets niet in huis dan kan je er perfect voor kiezen om het weg te laten. Zo kan je zelf ook kiezen of je het gerecht meer of minder pikant wil.
Stel het volledige gerecht spreekt je niet aan? Je kan er altijd voor kiezen om het niet te maken. Toch daag ik je uit om het eens uit te proberen. Zo leer je nieuwe smaken kennen en ga je gevarieerder eten.
Ja hoor, zeker! Bij de meeste van de gerechten geef ik telkens een vegetarisch alternatief. Daarbij voorzie ik ook steeds 2-3 gerechten die volledig vegetarisch zijn. Voor de vlees-eters onder ons staat dan een alternatief bij om iets van vlees/vis/gevogelte toe te voegen. Nochtans heeft iedereen baat bij een meer plantaardig voedingspatroon.
Super dat jij al aan de slag ging met de inspiratieplanner. Merk je dat je toch nog dat extra duwtje in de rug kan gebruiken? Je kan steeds een intakegesprek vastleggen waarin we eenmalig de zaken bespreken waar je tegenaan loopt.
De inspiratieplanner ‘wat schaft de pot’ ontvang je meteen na betaling.