Kookworkshops

Dagelijks worden we overspoeld met kookprogramma’s op tv, duizenden recepten in tijdschriften, … Maar weet u soms niet hoe u aan al dat lekkers moet beginnen of past het gerecht niet meteen binnen uw dieet of gezonde levensstijl? Dan zijn deze kookworkshops zeker iets voor u! Stap per stap maken we heerlijke recepten klaar en leert u al gauw hoe u een recept kan aanpassen zodat het wel binnen uw dieet of gezonde levensstijl past.

Elke maand kan u terecht in Menen en Poperinge voor leuke, leerrijke en heerlijke kookworkshops.

Kookworkshops Menen (Be Fit):

Pizza Party

Zelf pizza maken. Het lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Tijdens deze workshop gaan we de uitdaging aan en zoeken we naar gezonde alternatieven. Zowel de bodem als het beleg worden in een gezond jasje gestoken.

  • 25 september 2019
  • 26 september 2019
  •  5 november 2019

Wat kraakt dat smaakt

“Ik wil het korstje” is wel iets die we vaker horen thuis. Tijdens de workshop wat kraakt, dat smaakt gaan we opzoek naar de lekkerste recepten met een korstje. Aan wat denk jij bij het horen van het “korstje”. O ja, dit kan van alles zijn. Denk maar aan de knapperigste kroket, het goddelijkste dessert, … We voorzien een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

  • 9 oktober 2019
  • 10 oktober 2019
  • 26 november 2019

Hapjes, uit het vuistje

Verras je gasten met originele gezonde hapjes. Tijdens de feestdagen genieten zonder schuldgevoelens? Ja hoor dat kan, tijdens deze kookworkshop toveren we zes gezonde hapjes waarvan groot en klein kunnen meegenieten.

  • 20 november 2019
  • 21 november 2019
  •  11 december 2019

Kookworkshops Poperinge (Kinezi):

Binnenkort meer info voor 2020.

De workshops starten telkens om 19u en eindigen omstreeks 21u. Bovenstaande workshops gaan door in het dienstencentrum De Bres te Poperinge.

Inschrijven of meer info? Stuur een mailtje naar edith@sanamethode.be of via het contact formulier.

Niets zo gezellig als samen in de potten roeren met je vrienden. Liever een kookworkshop in een ander thema of andere locatie, geen probleem dit is mogelijk.

Trakteer de jarige of vrijgezel op een origineel feestje of organiseer een originele teambuilding en ontdek samen de workshop van uw keuze.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden. Ik help je graag bij het vinden van uw gewenst thema.