Welkom bij

uw Diëtiste

Hallo, ik ben Edith & met trots draag ik de titel 'diëtiste'.

Enkele jaren geleden studeerde ik af. En nog steeds volg ik tal van opleidingen om blijvend een goeie begeleiding te kunnen bieden.

Ik hou ervan om te focusesen op duurzame gedragsverandering, winnende gewoontes. Want wil jij jouw levensstijl over een andere boeg gooien? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Hierdoor is terugbetaling bij verschillende mutualiteiten mogelijk. Aarzel niet om mij hierover te contacteren.

Edith Deprez - Erkend Diëtiste

Ik ben een Ieperling in hart en nieren. 3 jaar geleden kocht ik met mijn vriend ons stekje nabij de Capucienenstraat. We maakten er ruimte vrij om mijn passie die mijn beroep werd uit te oefenen. Want wist je dat mijn dag pas goed is als ik mensen vertrouwen kan geven in het goed voeden van hun lichaam en opnieuw te ontdekken wat echt belangrijk is.

Dit is ook 1 van de hoofdredenen dat ik als diëtiste wil werken. Want voeding is meer dan alleen brandstof of calorieën tellen, het geeft ons genot en voldoening. Dit wordt zo vaak vergeten…

Ook voor mij is het niet altijd evident om gezond te eten, maar hé wie is 100% perfect? Zelf probeer ik steeds te kiezen voor hetgeen mij het meeste gaat voeden en waar ik ook genot in kan ervaren. Zet mij in de keuken en ik bloei helemaal open. Ik kan er enorm van genieten om iets klaar te maken die gezond, lekker en snel klaar is.

Mijn lievelingseten? Gewoon simpele ‘boerenkost’ aardappelen met rode kool en worst. Op een regenachtige dag kunnen pannenkoeken mij altijd bekoren.

Een recept volgen dat is niet aan mij besteed, ik wil altijd iets anders uitproberen. Dit is dan ook één van de redenen dat ik graag kookworkshops organiseer. Zo kan ik jullie onderdompelen in hoe simpel het is om snel een gezond en lekker gerecht op tafel te toveren.

Benieuwd wat ik allemaal voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker op volgende pagina’s: voedingsadvies, sana methode en kookworkshop.

wie is