Welkom bij

uw Diëtiste

Hallo, ik ben Edith & met trots draag ik de titel 'diëtiste'.

Ik hou ervan om te focussen op duurzame gedragsverandering, winnende gewoontes. Want wil jij jouw levensstijl over een andere boeg gooien? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Hierdoor is terugbetaling bij verschillende mutualiteiten mogelijk. Aarzel niet om mij hierover te contacteren.

Edith Deprez - Erkend Diëtiste

Wie is Edith

 Mijn dag is pas goed als ik mensen vertrouwen kan geven in het goed voeden van hun lichaam en opnieuw te ontdekken wat echt belangrijk is.

Dit is ook 1 van de hoofdredenen dat ik als diëtiste wil werken. Want voeding is meer dan alleen brandstof of calorieën tellen, het geeft ons genot en voldoening. Dit wordt zo vaak vergeten…

Ook voor mij is het niet altijd evident om gezond te eten, maar hé wie is 100% perfect?
Zelf probeer ik steeds te kiezen voor hetgeen mij het meeste gaat voeden en waar ik ook genot in kan ervaren. Zet mij in de keuken en ik bloei helemaal open. Ik kan er enorm van genieten om iets klaar te maken die gezond, lekker en snel klaar is.

Mijn lievelingseten? Gewoon simpele ‘boerenkost’ aardappelen met rode kool en worst. Op een regenachtige dag kunnen pannenkoeken mij altijd bekoren.

 

wie is