Welkom bij

uw Diëtiste

Met mijn gedreven passie voor voedsel studeerde ik af in juni 2016. Dit was als diëtiste aan de hogeschool Odisee, te Gent. Mensen begeleiden binnen een gezond voedingspatroon is een bezigheid die uitgroeide tot mijn eigen praktijk. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen noden. Mijn uitgangspunt is om te luisteren naar ieders verhaal. Samen gaan we op zoek naar een haalbaar voedingspatroon. Daarnaast is het eveneens belangrijk dat er ruimte is voor lekker eten en genieten. Ja hoor, snoepen hoort daar af en toe bij.

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Hierdoor is terugbetaling bij verschillende mutualiteiten mogelijk. Aarzel niet om mij hierover te contacteren.

Edith Deprez - Erkend Diëtiste

Benieuwd wat ik allemaal voor jou kan betekenen? Kijk dan zeker op volgende pagina’s: voedingsadvies, sana methode en kookworkshop.